Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in onze school en wilt u eens met eigen ogen zien hoe wij op de Bornwaterschool werken, dan bent u van harte welkom. Denkt u dat de Bornwaterschool een goede keuze is voor uw kind? Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Heeft u vragen of opmerkingen? Wij horen het graag!
Op afspraak organiseren wij een rondleiding door onze school zodat u een goede indruk kunt krijgen van wie wij zijn en hoe wij onderwijs geven.

Mocht u na de rondleiding uw kind willen aanmelden om in te laten schrijven, dan kunt u hier ons aanmeldformulier downloaden.

Plaatsingsbeleid Gemeente Haarlem

De gemeente Haarlem  voert per 1 maart 2018 een plaatsingsbeleid voor Haarlemse basisscholen in. Dit betekent dat er in Haarlem nieuwe regels en afspraken zijn om kinderen aan te melden en in te schrijven.

Bij aanmelding op onze school geldt het Haarlemse plaatsingsbeleid niet.

Op onze school zijn alle kinderen uit onze direct omgeving van harte welkom. Dit geldt ook voor kinderen uit de gemeente Haarlem die vlakbij onze school wonen. Ouders zijn van harte welkom voor een rondleiding en kennismakingsgesprek. Ook goed om te weten voor ouders van jonge kinderen die binnenkort een schoolkeuze moeten maken.

Zij-instromers
Zij-instromers zijn leerlingen die gedurende de basisschoolperiode van school verwisselen. Voor zij-instromers hanteren we voor een aantal groepen een wachtlijst. Hierbij geldt dat zij-instromers vanwege verhuizing voorrang hebben op zij-instromers vanwege andere redenen.