Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in onze school en wilt u eens met eigen ogen zien hoe wij op de Bornwaterschool werken, dan bent u van harte welkom. Denkt u dat de Bornwaterschool een goede keuze is voor uw kind? 
Op afspraak organiseren wij een rondleiding door onze school, zodat u een goede indruk kunt krijgen van wie wij zijn en hoe wij onderwijs geven. Voor het maken van een afspraak voor een rondleiding, kunt u mailen naar directie.bornwater@wijwijzer.nu


Geen plaatsingsbeleid

De gemeente Haarlem voert per 1 maart 2018 een plaatsingsbeleid voor Haarlemse basisscholen in. Dit betekent dat er in Haarlem nieuwe regels en afspraken zijn om kinderen aan te melden en in te schrijven.

Bij aanmelding op onze school geldt het Haarlemse plaatsingsbeleid niet.

Op onze school zijn alle kinderen uit onze direct omgeving van harte welkom. Dit geldt ook voor kinderen uit de gemeente Haarlem die vlakbij onze school wonen. Ouders zijn van harte welkom voor een rondleiding en kennismakingsgesprek. 

 

Zij-instromers


Zij-instromers zijn leerlingen die gedurende de basisschoolperiode van school verwisselen. Voor zij-instromers hanteren we voor een aantal groepen een wachtlijst. Hierbij geldt dat zij-instromers vanwege verhuizing voorrang hebben op zij-instromers vanwege andere redenen. Mocht u een overstap van een andere school naar de Bornwaterschool overwegen, neemt u dan contact op met de directie via directie.bornwater@wijwijzer.nu