De Ouderraad

De ouderraad bestaat uit enthousiaste ouders en leerkrachten die activiteiten organiseren of het team daar bij helpen en ondersteunen. Voorbeelden van deze activiteiten zijn de thematische aankleding van school, de intocht van Sinterklaas, de kerstborrel tijdens het kerstdiner en de binnenkomst van de Avondvierdaagse.

De ouderraad kent een voorzitter, een penningmeester en een aantal leden. Ten behoeve van het overleg met het team zijn naast de ouders ook twee leerkrachten vertegenwoordigd in de ouderraad. Momenteel bestaat de ouderraad uit:

Stuward Wayerink (voorzitter, vader van Issah en Younis)
Robert-Jan Muschter (penningmeester, vader van Ralph)
Susanne van der Poel (moeder van Selmar en Berlinde)
Babette Put (moeder van Vlinder)
Mark van der Heide (vader van Frieda en Ilse)
Marianne van Voorthuysen (moeder van Max)
Michelle Werlich (moeder van Robin en Bo)
Pieter-Jan Molenaar (vader van Jelle en Thijs)
Bep Bosman (leerkracht groep 6)
Pauline Spruijt (leerkracht groep 8)

De activiteiten van de ouderraad worden betaald vanuit de vrijwillige bijdrage die door de ouderraad wordt geïnd aan het begin van het schooljaar. Daarbij is er vanuit de kas voor elke klas een budget beschikbaar voor uitstapjes of voor benodigdheden in de klas. Elke leerkracht kan hier aanspraak op doen bij de penningmeester.

Wilt u in contact komen met de ouderraad, spreek dan een van de ouders of leerkrachten aan. U kunt ook mailen naar or@bornwaterschool.nl.