Welkom in groep 8

Een groep van 22 kinderen met op maandag, dinsdag en woensdag juf Pauline. Op donderdag en vrijdag is meester Rutger in de klas. OP vrijdagmiddag is er extra ondersteuning van juf Tess.

Excursies en uitstapjes
In groep 8 ga je er meerdere keren per jaar op uit. Zo is er aan het begin van het jaar het uitje voor de Monumentendag, gaan de meiden op Girlsday en zijn er meerdere sportactiviteiten bij het Cios.
Ook ga je in groep 8 langs verschillende middelbare scholen en is er aan het einde van het jaar het schoolkamp dat 3 dagen duurt!

Toetsen
In groep 8 maken de kinderen in het begin van het nieuwe schooljaar de NIO toets. Daarnaast wordt ook de IEP eindtoets afgenomen.

Musical en afsluiting van het jaar
Als klap op de vuurpijl sluit groep 8 het jaar af met een musical om zo de tijd op de basisschool af te ronden.