Peuteropvang van Opstoom

 

Wist je dat Peuteropvang Bornwater van Kinderopvang Op Stoom is gevestigd in de Bornwaterschool? Hier kan je als kind alvast een beetje kennis maken met de 'grote' basisschool. De peuteropvang is een ware ontmoetingsplek voor peuters van 2 tot 4 jaar. In een super sfeervol en buitengewoon kleurrijk lokaal sluit je kind vriendschappen voor het leven, bijvoorbeeld tijdens de speelgoedafwas in de keukenhoek. Ook buiten op het schoolplein en in de tuin is het fijn spelen. En de Bornwaterschool? Die is straks al bekend terrein, want de peuters gaan regelmatig op bezoek bij de kleuters en andersom!


Wát een beleving


Op Peuteropvang Bornwater wordt er gewerkt met projecten die passen bij de belevingswereld van je kind. Bijvoorbeeld 'Lief zijn voor elkaar, 'Ik en mijn familie' of 'Beregoed, dat ben ik'. Ze praten er niet alleen over, maar ontdekken en beleven ook van alles. De fantasie van je kind doet de rest, laat die creativiteit maar borrelen!


Regelmatige Reizigers


Op Stoom investeert graag in extra's. Zoals de Reizigers die langs de locaties trekken. Dit zijn specialisten op het gebied van koken, sport, kunst of muziek. Zo maken de kinderen samen een heerlijke fruitshake, of gaan ze helemaal op in de muziek van de Muziekreiziger. 


Openingstijden


De peuteropvang is elke maandag, woensdag en vrijdag geopend van 8:30 tot 12:15 uur. 


Interesse?


Kijk voor meer informatie op de website van Op Stoom. Mailen kan ook naar planning@opstoom.nl of bel 023-2302004