Welkom in groep 4

We zitten met 20 kinderen in deze groep. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geeft juf Vionne les. Op woensdag is juf Rosalie er.

Het lokaal
Ons lokaal kun je vinden op de eerste verdieping bijna aan het einde van de gang. Ons lokaal is erg breed en heeft veel ramen. Hierdoor is het altijd lekker licht als we aan het werk zijn.

De dagindeling

In onze klas besteden we veel tijd aan rekenen, taal, spelling en lezen. In de middagen besteden we tijd aan aardrijkskunde, geschiedenis en creatieve vakken. Op dinsdag hebben we om de week muziekles van een muziekleerkracht. Wij hebben gym van meester Michiel.

- Kinderboekenweek
- Schooltuintje

Uitstapjes

We maken elk jaar meerdere uitstapjes. Vanuit uit Kunstmenu kunnen we kiezen tussen film, theater of dans. Dit kan per jaar verschillen. Ook gaan we elke 6 weken naar de bibliotheek. Hier leren we alles over hoe het er in een bibliotheek aan toegaat en gaan we boeken lenen om op school te lezen.
Aan het einde van jaar is er altijd een schoolreisje en hebben we Juffendag.