Welkom in groep 4

We zitten met 19 kinderen in deze groep. Op maandag en dinsdag geeft juf Vionne les. Op woensdag, donderdag en vrijdag is juf Christa er.

Het lokaal
Ons lokaal kun je vinden op de eerste verdieping aan het einde van de gang. Ons lokaal is erg breed en heeft veel ramen. Hierdoor is het altijd lekker licht als we aan het werk zijn.

De dagindeling

In onze klas besteden we veel tijd aan rekenen, taal, spelling en lezen. In de middagen besteden we tijd aan aardrijkskunde, geschiedenis en creatieve vakken. Op maandag hebben we om de week muziekles van meester Peter. Twee keer in de week hebben we gym. Een keer van meester Michiel en een keer van meester Pieter.

- Kinderboekenweek
- Themaweek Architectuur
- Schooltuintje

Uitstapjes

We maken elk jaar meerdere uitstapjes. Vanuit uit Kunstmenu kunnen we kiezen tussen film, theater of dans. Dit kan per jaar verschillen. Ook gaan we elke 6 weken naar de bibliotheek. Hier leren we alles over hoe het er in een bibliotheek aan toegaat en gaan we boeken lenen om op school te lezen.
Aan het einde van jaar is er altijd een schoolreisje en hebben we Juffendag.