Welkom in groep 5

We zitten met 18 kinderen in deze groep. Wij krijgen les van juf Marjolein op maandag, dinsdag en woensdag. Op donderdag en vrijdag is juf Vionne bij ons in de klas.

Het lokaal
Ons lokaal kun je vinden op de zolder links van de trap. Het is een heel gezellig lokaal. We hebben leuke hoekjes, waar we kunnen werken. Voor in de klas, achter het bureau van de juf hangt het digibord.

De dagindeling

In onze klas besteden we veel tijd aan rekenen, taal en spelling. Een nieuw vak in groep 5 is Engels. In de middagen besteden we tijd aan aardrijkskunde, geschiedenis en creatieve vakken. Twee keer in de week hebben we bewegingsonderwijs.

- Kinderboekenweek thema Vrienden
- Themaweek Architectuur

Uitstapjes

We maken elk jaar meerdere uitstapjes. Vanuit uit Kunstmenu kunnen we kiezen tussen film, theater of dans. Dit kan per jaar verschillen. Ook gaan we elke 6 weken naar de bibliotheek. Hier leren we alles over hoe het er in een bibliotheek aan toegaat en gaan we boeken lenen om op school te lezen.
Aan het einde van jaar is er altijd een schoolreisje en hebben we Meester- en Juffendag.