Welkom in groep 5

We zitten met 26 kinderen in deze groep. Wij krijgen les van juf Christa op maandag, dinsdag en woensdag. Op donderdag en vrijdag is juf Bep bij ons in de klas.

Het lokaal
Ons lokaal kun je vinden op de eerste etage aan het eind van de gang . Het is een heel gezellig lokaal.

De dagindeling

In onze klas besteden we veel tijd aan rekenen, taal en spelling. We krijgen ook Engels. In de middagen besteden we tijd aan aardrijkskunde, geschiedenis en creatieve vakken. Twee keer in de week hebben we bewegingsonderwijs.

- Kinderboekenweek thema Vervoer

Uitstapjes

We maken elk jaar meerdere uitstapjes. Vanuit uit Kunstmenu kunnen we kiezen tussen film, theater of dans. Dit kan per jaar verschillen. Ook gaan we elke 6 weken naar de bibliotheek. Hier leren we alles over hoe het er in een bibliotheek aan toegaat en gaan we boeken lenen om op school te lezen.
Aan het einde van jaar is er altijd een schoolreisje en hebben we Meester- en Juffendag.