Welkom in groep 6

We zitten met 22 kinderen in deze groep. Wij krijgen les van meester Rutger op maandag, , donderdag en vrijdag. Op dinsdag is juf Demi bij ons in de klas.

Het lokaal
Ons lokaal kun je vinden op de eerste etage rechts van de trap. Het is een ruim lokaal.

De dagindeling

In onze klas besteden we veel tijd aan rekenen, taal en spelling. Wat nieuw is in groep 6 is het vak HVO. Op vrijdagmiddag komt juf Marit om de lessen humanistische vorming te geven. 2 keer in de week hebben de kinderen bewegingsonderwijs van meester Michiel.

Ook besteden we in groep 6 veel tijd aan Engels en zaakvakonderwijs. Meester Rutger vindt deze vakken ontzettend leuk om te geven en maakt daar altijd een feestje van.

- Roald Dahl week
- Kinderboekenweek thema Vervoer

Uitstapjes

We maken elk jaar meerdere uitstapjes. Vanuit uit Kunstmenu kunnen we kiezen tussen film, theater of dans. Dit kan per jaar verschillen. Ook gaan we elke 6 weken naar de bibliotheek. Hier leren we alles over hoe het er in een bibliotheek aan toegaat en gaan we boeken lenen om op school te lezen.
Aan het einde van jaar is er altijd een schoolreisje en hebben we Meester- en Juffendag.