Welkom in groep 1-2

We zitten met 17 kinderen in deze groep. Juf Janke is het vaste gezicht bij de kleuters. Op donderdag is er ook een stagiaire aanwezig.
Gedurende het jaar zal er een instroom zijn van nieuwe leerlingen die dit jaar 4 worden.

Het lokaal
Ons lokaal kun je vinden op de begane grond. De kleuters beschikken over heel veel speel- en leerruimte. Er zijn 2 lokalen met verschillende hoeken die speciaal zijn ingericht om de kleuters te laten werken en spelen. Dit om een optimale ontwikkeling te kunnen waarborgen.

De dagindeling

We openen de dag in de kring met een liedje. Daarna gaan we spelen en werken. Rinkeltje, onze houten pop met de bel geeft aan als we moeten opruimen. Na het Tien-uurtje gaan we lekker buiten spelen. In de middag spelen en werken we weer in de klas. Dit doen we met het kiesbord. We hebben veel verschillende hoeken waar we uit kunnen kiezen. Om half 3 geeft Rinkeltje weer aan dat het tijd is om op te ruimen.

Op dinsdagochtend hebben we gym en op vrijdagochtend doen we aan bewegen op muziek. Allebei deze lessen zijn in de speelzaal.

- Kinderboekenweek thema Vrienden
- Themaweek Architectuur